verzinnen (Facebook Post)

Volgens mij verzin ik het gewoon…

“Volgens mij verzin ik het gewoon… ik kan dat vast niet”, dacht ik vroeger altijd als ik probeerde te communiceren met een dier, of bedacht wat het betekende  als ik een bijzondere ontmoeting had met een dier ‘in het wild’. 

Of toen ik voor het eerst mijn zwarte panter als krachtdier bij me voelde. “Ja vast, dat lijkt je gewoon heel cool, maar of het echt zo is?” 

Het  leek me fantastisch, om dat te kunnen, communiceren met dieren, weten wat er in hun koppie omgaat. Of aanvoelen wat het betekent als je een ooievaar over ziet vliegen, spontaan een bonte specht heel opzichtig in een boom ziet vliegen, waar hij zelfs nog even lijkt te poseren voor je, of als  een hert in de wei ziet staan. En natuurlijk wilde ik ook heel graag weten dat die zwarte panter echt mijn krachtdier zou zijn…

Inmiddels weet ik het, mijn zwarte panter is nog altijd bij me, dat is hij ook altijd geweest. Ik werk inmiddels alweer heel wat jaartjes als dierentolk en healer en geef daar zelfs ook al een jaar of 7 cursussen in. 

En die voorbeelden die ik gaf, over de ooievaar, specht en het hert in de wei, die waren allemaal vanmorgen. Toen ik met onze Angel ging wandelen vloog er, voor de tweede dag op rij, een ooievaar vlak over me heen. Nou zitten er hier in de buurt al best lang redelijk wat ooievaars, maar als je er zo eentje zo laag aan ziet komen vliegen, blijft dat toch prachtig en indrukwekkend…

Toen vloog die bonte specht heel opzichtig in een knotwilg langs de sloot waar we langs kwamen. Normaal hoor je ze wel (en dan vooral in de hoge bomen hier achter ons huis), maar zie je ze niet en zeker niet daar, dus die vond ik bijzonder.

En toen ik daarna op de fiets achterlangs naar de basisschool fietste, waar ik samen met een paar andere leden van het orkest waar ik in speel kinderen kennis mocht laten maken met verschillende muziekinstrumenten, zag ik ook nog eens heel mooi een hertje staan in de wei. 

Ik kan je daar nu een Ellenlange verhandeling over geven, maar laat ik het bij de samenvatting houden. Die ooievaar bevestigde voor mij dat ik op de goede weg ben en dat de creatieronde van de online cursus Werken met Krachtdieren een succes zal zijn, als ik ook goed op mezelf blijf letten. Af en toe ook even lekker boven alles uitzweven, en bij mijn eigen thuisbasis blijven.

De specht, met zijn bijzondere golvende vlucht, voegde daar nog eens extra aan toe dat ik ook hierin mijn eigen ritme mag blijven volgen, natuurlijk zegt het roffelen wat ze doen daar ook wel wat over. 

En het hertje tenslotte, staat voor mij ook voor het zoeken en vinden van je eigen pad, je eigen weg. Dus ik mag het weer lekker op mijn eigen-wijze doen! 

Het is heel fijn als je zo vanuit de natuur bevestiging krijgt dat je op de goede weg zit. Het blijft echt een cadeautje om healing te kunnen geven aan en te mogen communiceren met dieren. En een nog mooier cadeau is om die vaardigheid door te geven.

Want dat is het, een vaardigheid. Dat vind ik beter passen dan een gave. Een gave heb je, of heb je niet, maar een vaardigheid kan iedereen aanleren. En iedereen heeft in het begin ook te maken met de grote twijfels, het ‘ik verzin dit gewoon maar’. 

Maar als je doorzet, de juiste cursus voor jou vindt en blijft volhouden, leer je omgaan met die twijfels en ga je ontdekken dat jij het ook echt kunt.

Ik help je er graag bij! En alleen vandaag (vrijdag 17 mei) krijg je nog 50% vroegboekkorting als je je inschrijft voor de online cursus Werken met Krachtdieren en betaal je maar 110 euro. Vanaf morgen gaat de prijs omhoog naar 165 euro, nog steeds 25% korting, omdat ik een creatieronde ga geven, waarbij ik alle lessen opnieuw ga opnemen. 

Tijdens deze cursus leer je niet alleen wat je krachtdier is en hoe je boodschappen uit de natuur, zoals die van de ooievaar, specht en het hertje vanmorgen kunt leren interpreteren, maar je leert ook om healing te geven met behulp van je krachtdieren en om te communiceren met dieren. 

Je kunt live bij de opnames van de lessen zijn en krijgt ook tot in ieder geval eind augustus (of langer als de creatieronde langer duurt) toegang tot de studiegroep die bij de cursus hoort. Daar kan je je vragen aan mij kwijt en je ervaringen delen. 

Meer informatie over de cursus vind je via onderstaande link:https://animalwiseacademy.nl/inschrijven-wmk

Ellen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *