Inschrijven kan nog:
opbloei tot 14 mei

HERKEN JE DIT?

 • Star of Bethlehem Icon
  Je hebt altijd al alles willen leren over Bach Bloesem remedies en hoe je deze bij honden of katten kunt inzetten, maar je hebt nooit de juiste cursus kunnen vinden
 • Star of Bethlehem Icon
  Je wilt je dier graag op een veilige, makkelijke en zachte manier kunnen helpen bij stress situaties, trauma en verdriet
 • Star of Bethlehem Icon
  Je hebt een dier met een dusdanig rugzakje dat je graag zelf leert hoe je angst en agressie kunt ombuigen naar vertrouwen en rust
 • Star of Bethlehem Icon
  Je bent altijd op zoek naar extra mogelijkheden in je praktijk om de dieren waar je mee werkt emotioneel te kunnen ondersteunen
 • Star of Bethlehem Icon
  Je werkt in een asiel en wilt heel graag een eenvoudige manier om de stress te verminderen en angstige en agressieve dieren te helpen

Dan heb ik goed nieuws voor je

Hoera! Mijn nieuwe en verbeterde online cursus Bach Bloesem remedies voor hond en kat is van start gegaan. Tijdens deze cursus leer je hoe je op een eenvoudige, zachte en veilige manier honden en katten weer emotioneel in balans te brengen. Simpelweg door het geven van een paar druppels.

Je kunt nu meteen starten! De cursus is in je eigen tempo te volgen, tijdens deze opbloeironde komt er elke week een nieuwe les bij. Je kunt je nog inschrijven t/m 14 mei, daarna sluit ik de inschrijvingen tot de cursus helemaal af is.

Maak nu dus snel gebruik van de unieke kans om live de lessen mee te volgen en samen met de cursus mee op te bloeien. Leer alles over Bach Bloesem remedies wat nodig is om niet alleen je eigen honden en katten te helpen, maar ook die van bijvoorbeeld je klanten. Of het nou gaat om vuurwerkangst, trekken aan de riem of uitvallen naar andere honden, onzindelijkheid, constant aandacht vragen of juist niet aangeraakt willen worden, Bach Bloesem remedies kunnen helpen! Ik zie je dan ook heel graag terug bij de cursus!

De werking van de Bach Bloesem Remedies

De Bach Bloesem remedies zijn ontdekt en ontwikkeld door de Engelse arts dr. Edward Bach. Hij was er van overtuigd dat er een zachte, veilige manier van genezen te vinden moest zijn in de natuur, en deze heeft hij gevonden in zijn bloesem remedies. Dr. Bach ontdekte dat bepaalde bloesems ons kunnen helpen emotioneel weer in balans te komen. Verschillende remedies werken daarbij op verschillende gemoedstoestanden.

Zo heb je remedies die je helpen angst om te zetten in vertrouwen, of ongeduld in geduld. Maar ook remedies die je helpen heimwee een plekje te geven, meer zelfvertrouwen te krijgen, toleranter te zijn naar anderen, weer hoop te vinden, enzovoorts. Zo heeft dr. Bach 38 verschillende remedies gekoppeld aan 38 verschillende gemoedstoestanden. Het is wonderbaarlijk om de resultaten te zien als je de juiste mix van remedies geeft aan een dier. Soms gaat dat heel snel, zoals bij Willem de Jack Russel terrier die uitviel naar andere honden en thuis constant om aandacht vroeg. Na één dag Bach herkende zijn mens hem al amper meer terug. Hij was niet uitgevallen tijdens de wandeling en ging thuis uit zichzelf lekker in zijn mand liggen slapen.

Mimulus

Jammer genoeg gaat het niet altijd zo snel. Vaak heeft het minstens een paar dagen of een paar weken nodig en soms meerdere flesjes Bach van verschillende samenstelling. Als ik naar mijn eigen kat Berlioz kijk, die was vroeger panisch voor vuurwerk en blijft nu heerlijk chill in zijn mandje liggen als er buiten wordt geknald. Maar dat is een proces van jaren geweest, met veel flesjes Bach die steeds weer een laagje van zijn angst af wisten te pellen.

Het was de droom van dr. Bach dat iedereen zelf een Bach set in huis had. Want het werkt volgens hem zo simpel als dit: 'Als ik honger heb haal ik een krop sla uit mijn tuin, en als ik bang ben neem ik een druppel Mimulus'. Helaas zijn we, nu bijna 85 jaar na het vervolmaken van zijn methode, nog lang niet zo ver. Toch snap ik zijn droom, want hoe fijn zou het zijn als je voor jezelf, maar ook voor je dieren, altijd Bach Bloesem remedies bij de hand zou hebben én bovendien weet hoe je deze dient te gebruiken. En bij dat laatste help ik je graag verder!

Wanneer werkt de Bach niet?

Wat bij het uitzoeken van de remedies belangrijk is om te weten, is dat elke remedie alleen werkt op één specifieke gemoedstoestand. Om de juiste remedie mix te kunnen samenstellen, is het dus belangrijk dat je de remedies kent en weet welke remedie bij welke gemoedstoestand hoort. Maar wat minstens net zo belangrijk is, is om de gemoedstoestanden te leren herkennen, als het ware 'af te lezen'. En zeker bij dieren is dat niet altijd even makkelijk en gaat het vaak mis.

Ik zie het zo vaak terugkomen in de praktijk. Zeker bij honden, waar de achterhaalde maar hardnekkige dominantie en onderdanig labels vaak een objectieve blik vertroebelen. Bij agressie denkt men dus vaak aan remedies die zogenaamde dominantie tegen gaan, terwijl je 9 van de 10 keren het bij de angst remedies moet zoeken.

Wat ook vaak mis gaat is simpelweg de verkeerde keuze omdat je niet de juiste remedie bij de gemoedstoestand die uit balans is kiest. Bijvoorbeeld een hond met verlatingsangst, die krijgt vaak de remedie Larch, omdat die, heeft men gelezen, werkt om meer zelfvertrouwen te geven. Maar... helaas geen resultaat. Hoe kan dat? Als je weet waar Larch je meer zelfvertrouwen bij geeft wordt dat vanzelf duidelijk. Larch werkt namelijk bij de gemoedstoestand / emotie faalangst. En laat faalangst nou meestal niks met verlatingsangst te maken hebben. Niet zo gek dus, dat de Bach niet werkt, want er is niet voor de juiste remedie(s) gekozen.

Welke remedie werkt er dan wel bij verlatingsangst? Dat hangt dan weer van de onderliggende emoties af. Want de ene hond is gewoon echt bang om alleen te zijn, een ander maakt zich vreselijk ongerust over hun mensen als ze niet weten waar die zijn, een derde verveelt zich te pletter en zo kunnen er meer gemoedstoestanden verstopt gaan achter de term verlatingsangst.

Kortom: "ken uw dier!" Is in dit geval ontzettend belangrijk. En natuurlijk help ik graag mensen met het uitzoeken van de juiste remedie voor hun hond, maar wat ik nog vele malen liever doe, is mensen leren hoe ze dat zelf kunnen doen, om zo die droom van dr. Bach iets dichterbij te brengen. Hoe meer mensen zelf leren hoe ze met Bach kunnen werken, hoe beter!!

Dus wil jij graag je eigen dier kunnen ondersteunen met Bach, of Bach Bloesem remedies toevoegen aan jouw 'gereedschapskist' in je werk met dieren? Dan is mijn cursus echt iets voor jou!

Ik leer je niet alleen de remedies kennen, maar help je ook om te leren de gemoedstoestanden te herkennen bij je hond of kat. Schrijf je dus snel in en dan gaan we zondag 2 mei samen van start!

BEN JE KLAAR OM ZELF TE LEREN HOE JE HONDEN EN KATTEN KUNT HELPEN? Dan is deze online cursus Bach Bloesem remedies voor Hond en Kat echt iets voor jou!

Berlioz flesje Bach in rondje

Tijdens deze cursus zet ik mijn jarenlange ervaring met Bach Bloesem remedies én met online lesgeven in om je wegwijs te maken in de Bach Bloesem remedies en hoe je deze kunt inzetten voor dieren.

Deze cursus bestaat uit video- en pdf-lessen, aangevuld met live online vragenuurtjes en een Facebook groep waar je samen met je mede cursisten ervaringen kunt uitwisselen en waar ik er voor je ben om je vragen persoonlijk te beantwoorden.

Ingrid over mijn allereerste online cursus Bach Bloesem Remedies voor Dieren:

ingrid

"Hoewel ik al een eerdere Bach Bloesem cursus elders had gevolgd, heb ik weer veel bijgeleerd van Ellen."

"Een aantal jaar geleden heb ik de digitale Bach Bloesem cursus van Ellen gevolgd. Echt een aanrader! Hoewel ik al een eerdere Bach Bloesem cursus elders had gevolgd, heb ik weer veel bijgeleerd van Ellen. Ze weet alles duidelijk te verwoorden en met tot de verbeelding sprekende voorbeelden uit te leggen. Ook vergelijkt ze verschillende Bach Bloesems die een beetje op elkaar lijken met elkaar, heel fijn. Zo werd het nog duidelijker wanneer je voor de ene of juist voor de andere zou kiezen."

Ingrid Mus-Huijsman / GoedBeterBeest

Ellen en Bob

De docente Ellen Lichteveld-Blom

Ellen heeft in de 17 jaar dat ze nu werkt met Bach Bloesem remedies al honderden katten en honden geholpen met deze prachtige methode en vaak met verbluffende resultaten. Niet alleen bij particuliere klanten, maar ook bij verschillende asiels in de regio Twente. 

Vanaf het moment dat ze les kreeg in Bach tijdens haar opleiding Natuurgeneeskunde voor Dieren die ze in 2004 is begonnen, had ze meteen een klik. Haar klasgenoten gaven haar zelfs de bijnaam ‘de Bach-one’.

Ze heeft zich na haar studie verder verdiept in alles wat met Bach Bloesems te maken heeft, zo heeft ze bijvoorbeeld ook de humane Bach opleiding afgerond bij het Bach centrum. 
Behalve als Bach consulent werkt ze als dierentolk, healer en TTouch practitioner. 

In 2016 heeft ze haar eerste online cursus Bach Bloesem remedies voor Dieren gegeven en sindsdien heeft ze meerdere online en ‘offline’ cursussen Bach Bloesem remedies voor hond en/of kat gegeven. 

Ze doet niets liever dan haar kennis delen met anderen, en kan prachtig vertellen over Bach Bloesem remedies en hoe je deze toe kunt passen bij je hond of kat.

Schrijf je dus snel in voor deze opbloeironde van de online cursus Bach Bloesem remedies voor Hond en Kat, dat kan t/m 14 mei! Je kunt dan meteen starten met de eerste les! 

Wat krijg je allemaal bij deze cursus?

 • LESSEN IN PDF

  Tien lessen met alle lesstof uitgewerkt in pdf formaat, zodat je alle informatie rustig kunt doorlezen en bestuderen.

 • VIDEO'S

  Daarnaast ook video lessen, waarin alle stof ook nog mondeling en middels presentaties wordt toegelicht.

 • LEVENSLANG TOEGANG

  Zolang de cursus online staat, heb jij er toegang tot de laatste versie van de cursus! 

 • COMMUNITY

  Een Facebookgroep, waarin je je ervaringen kunt delen met je mede cursisten en je vragen tussendoor kwijt kunt.

 • LIVE VRAGENUURTJES

  Waarin ik je vragen zal beantwoorden en mee denk met casussen die je inbrengt

 • CERTIFICAAT

  Als je de eindtoets bij de cursus met goed gevolg afrond, stuur ik je een mooi certificaat toe! 

Zo is de cursus opgebouwd:

MODULE #1

Inleiding

Tijdens de eerste twee lessen leer je heel kort alle 38 remedies kennen en vertel ik je hoe je er mee kunt werken. Verder zal ik je alles vertellen over dr. Bach, zijn levensloop en ontdekkingen en gaan we in op de filosofie die bij deze methode hoort.

 • wild rose icon
  Les 1: Bach Bloesem remedies in Vogelvlucht
 • wild rose icon
  Les 2: Leven en filosofie van dr. Bach
Wild Rose
"They cure, not by attacking disease, but by flooding our natures with the beautiful vibrations of our Higher Nature, in the presence of which disease melts as snow in the sunshine."

Dr. Edward Bach

MODULE #2

Remedie kennis

Tijdens deze module (totaal 4 lessen) leer je in welke zeven groepen dr. Bach de remedies heeft ingedeeld. De remedies worden per groep uitgebreider behandeld. Daarbij leer je ook hoe je remedies die op het eerste gezicht veel op elkaar lijken van elkaar kunt onderscheiden en natuurlijk hoe je de remedies kunt herkennen bij honden en katten!

 • wild rose icon
  Les 3: Groep 1 en 2
 • wild rose icon
  Les 4: Groep 3 en 4
 • wild rose icon
  Les 5: Groep 5 en 6
 • wild rose icon
  Les 6: Groep 7 en Rescue Remedy
Larch
“Daar de planten onze vrees, onze angsten, onze zorgen, onze fouten en onze mislukkingen genezen, zijn het deze die we moeten zoeken, en dan zal de ziekte, gelijk welke, ons verlaten.”

Dr. Edward Bach

MODULE #3

Bach Bloesem remedies in de Praktijk

Samen met mij ga je leren hoe je de Bach Bloesem remedies in de praktijk kunt toepassen. Daarbij begin je bij jezelf, want dat blijft de beste manier om de remedies echt te leren kennen! Daarna is er nog een les voor elk van de grote toepassingsgebieden van Bach, namelijk angst, agressie en veranderingen (herplaatsing, gezinsuitbreiding, overlijden, etc.)

 • wild rose icon
  Les 7: Bach Bloesem Remedies voor Jezelf
 • wild rose icon
  Les 8: Bach Bloesem Remedies bij Angst
 • wild rose icon
  Les 9: Bach Bloesem Remedies en Agressie
 • wild rose icon
  Les 10: Bach Bloesem Remedies bij Veranderingen
Honeysuckle
It is only when we are happy (which is obeying the commands of our soul) that we can do our best work."

Dr. Edward Bach

Dit is een unieke kans! Schrijf je nu in voor deze Opbloei ronde! Online cursus onpersoonlijk? Welnee...

Kijk de video hieronder om een beter beeld te krijgen van mijn werkwijze en waarom een online cursus juist veel meer mogelijkheden geeft voor persoonlijke aandacht! (Filmpje is opgenomen op 11 mei 2021)

 • Chicory Icon
  Levenslange toegang cursus
 • Chicory Icon
  Totaal tien lessen
 • Chicory Icon
  Goede mix theorie / praktijk
 • Chicory Icon
  Persoonlijke aandacht
 • Chicory Icon
  Lessen in zowel pdf als video
 • Chicory Icon
  Alleen nu de unieke kans om live les te volgen!
 • Chicory Icon
  Daarnaast ook nog 6 vragenuurtjes via Zoom
 • Chicory Icon
  Facebook community voor vragen tussendoor

Scrhrijf je nu in en betaal in 4 termijnen van

€99 € 66,-

Betalingen.png

Scrhrijf je nu in en betaal in één keer

€333 € 222,-

Betalingen.png

Scrhrijf je nu in en betaal in 4 termijnen van

€99 € 66,-

Of betaal in 1x en bespaar nog eens €42!

€333 € 222,-

Betalingen.png

Thalita en Els over mijn online cursus Bach Bloesem Remedies voor Dieren uit 2019

Thalita

"De cursus heeft een mooie balans tussen theorie en praktijk"

"Ik heb deze cursus met veel plezier en toewijding gevolgd. Ellen heeft een prettige manier van lesgeven en is hierbij enthousiast en laagdrempelig in haar aanpak. De cursus heeft een mooie balans tussen theorie en praktijk en er is genoeg ruimte om vragen te stellen en casussen te behandelen. Als iemand die beroepsmatig met (getraumatiseerde) dieren werkt en altijd op zoek is naar nieuwe manieren om dieren te kunnen helpen/ondersteunen, vindt ik deze cursus zeker een aanrader!"

Thalita Lobbezoo / Stichting Carnivora

"Ik heb er op de dag van vandaag nog steeds profijt van!"

"Wat leuk om te lezen dat je nog een keer de Bach Bloesem Remedies voor Hond en Kat gaat geven!!! Ik heb deze cursus in 2019 gedaan. Het is een super interessante, maar vooral ook leuke en leerzame cursus die iedereen kan doen. Ellen is een hele geduldige vrouw die deze cursus met veel plezier geeft. Ik het fijnst vond van deze cursus was dat je hem op je eigen tempo kan volgen. Dank je wel Ellen ik heb er op de dag van vandaag nog steeds profijt van!!! Succes en veel plezier met de volgende cursus "

Els Pierlot / Cattery Unchimodi

Foto: Els aan de studie samen met poes Caylin

FB_IMG_1617780199123
Wat mijn lieve cursisten vonden van de eerste les Bach Bloesem remedies voor hond en kat!! (1)

Heb jij deze vraag ook?

Ik kan er niet bij zijn tijdens de live les, is dat erg?

Nee, dat is niet erg. Alle lessen zijn terug te kijken en staan z.s.m. ook in de academie. Daar kan je ze in je eigen tijd en tempo terug kijken, op een moment dat het wel uitkomt!

Ik wil graag meedoen, maar ben net op vakantie in mei/juni, kan ik dan beter wachten met inschrijven?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou zelf, maar mijn advies is om je gewoon nu meteen inschrijven!

Deze actieprijs is eenmalig en komt nooit meer terug en de cursus is zo opgezet dat je hem in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Dus mijn advies: niet wachten, gewoon nu inschrijven en die 111 euro korting meepakken! 

Ik weet nog helemaal niks van Bach Bloesem remedies, is deze cursus dan wel wat voor mij?

Jazeker! Voorkennis is niet vereist, tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten over het werken met Bach Bloesem remedies!

Ik heb al eerder een Bach cursus gevolgd, voegt deze dan nog wat toe?

Dat hangt natuurlijk helemaal af van de cursus die je hebt gevolgd en in hoeverre je je de stof al eigen hebt kunnen maken.

Als je nog steeds twijfelt tussen sommige remedies, moeite hebt met het 'lezen' van de gemoedstoestand van honden of katten of gewoon nog weinig succes hebt bij het inzetten van Bach of het gewoon maar niet gebruikt omdat het je teveel moeite kost om de juiste remedies te bepalen nog,  zal deze cursus zeker een mooie aanvulling zijn! 

Kan ik Bach combineren met reguliere of andere complementaire geneeswijzen?

Ja, dat kan. Bach is volkomen veilig in gebruik en kan overal samen mee, zonder dat het de werking van andere middelen verstoord. 

Daarom is het een ideale methode om extra aan te kunnen bieden bij bijvoorbeeld een dierenarts, fysiotherapeut voor dieren of trimsalon. Eigenlijk voor iedereen die bij dieren werkt.

De enige middelen waarbij je voorzichtig moet zijn met het gebruik van Bach Bloesem is als er zwaar onderdrukkende medicatie wordt gegeven, denk aan antipsychotica of antidepressiva, maar ook huidklachten die als oorzaak stress hebben en worden onderdrukt met corticosteroïden. Dan kan de emotie in eerste instantie door de medicatie 'heenknallen' als het ware.

Kan ik na deze cursus professioneel werken met Bach Bloesem remedies?

Ja, dat kan. Je weet er na het succesvol afronden van deze cursus voldoende van af om anderen er mee te kunnen helpen. En helemaal als je al een praktijk hebt waarin je met dieren werkt is het een ideale aanvulling! 

Ik heb de eerste les gemist, en nu?

Zodra je je hebt ingeschreven kan je meteen beginnen met les 1, deze staat dan voor je klaar in mijn academie.

De cursus is zo opgebouwd dat je hem in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Tijdens deze opbloeironde komt er elke week een les bij. Je kunt je inschrijven t/m 14 mei, dan zijn er twee lessen geweest en staat de eerste module, de inleiding, in de academie. Je kunt dan wel gewoon aansluiten bij volgende live lessen en de lessen die je gemist hebt kan je in je eigen tijd en tempo inhalen. En vind je dat fijner, dan sluit je pas aan bij de live lessen als je 'bij' bent. 

Maar vanwege hoe deze cursus wordt opgebouwd, kan je feitelijk gezien niet achter lopen, want hij is er op gericht zodat je hem in je eigen tempo kunt volgen, wanneer het jou uitkomt. De live lessen zijn een extraatje bij deze opbloeironde. 

Heb ik een set met Bach remedies nodig om mee te doen aan deze cursus?

Het is zeker handig en aan te raden om een Bach set aan te schaffen, maar niet per se noodzakelijk. 

Ik bied als extra service een starterskit aan bij inschrijving, maar je kunt ook altijd mij een gebruikersflesje met de door jou uitgekozen remedies voor je laten klaarmaken.

De starterskit t.w.v. €285 kan je nu voor €256 mee bestellen, daar ontvang je een volledige Bach set voor (alle 38 remedies en 2 flesjes rescue, dus 40 10 ml flesjes in een mooie doos) en 3 gebruikersflesjes waarin je de remedies kunt mengen.

En is dat te veel geld voor nu? Dan kan je altijd een los gebruikersflesje, waarbij ik de remedies voor je meng met 5 euro cursisten korting bestellen voor 20 euro. 

Dat is voor zowel de starterskit als een los flesje incl. verzendkosten.

Ik heb geen katten en honden, maar wel paarden, is deze cursus dan ook voor mij?

Een deel van deze cursus is juist gefocust op het herkennen van bepaalde emoties en gemoedstoestanden bij honden en katten, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring en kennis op het gebied van gedrag en het werken met vooral deze diersoorten. Van paarden gedrag weet ik niet voldoende om daar goede voorbeelden bij te bedenken om jou te helpen de remedies goed van elkaar te kunnen onderscheiden bij een paard. 

Dus wil je vooral Bach gaan toepassen bij paarden of andere dieren dan honden en katten, dan kan je misschien beter een andere cursus opzoeken.

Zijn er nog extra kosten die ik moet maken voor deze cursus?

Als je echt met Bach Bloesems aan de slag wilt, zul je zelf de remedies moeten aanschaffen. Dat kan via mij, ofwel door de starterskit mee te bestellen, ofwel door een op maat gemaakt gebruikersflesje bij mij te bestellen. 

De starterskit t.w.v. €285 kan je nu voor €234 mee bestellen, daar ontvang je een volledige Bach set voor (alle 38 remedies en 2 flesjes rescue, dus 40 10 ml flesjes in een mooie doos) en 3 gebruikersflesjes waarin je de remedies kunt mengen. Een los gebruikersflesje, waarbij ik de remedies voor je meng kan je als cursist met 5 euro korting bestellen voor 20 euro. Voor beide is dat incl. verzendkosten.  

Moet ik ook nog boeken aanschaffen?

Nee, dat hoeft niet, maar mag natuurlijk wel. 

Bij de cursus zit ook de laatste versie van het boek van dr. Bach bij als pdf. Deze is ook gratis te downloaden vanaf de website van het Bach Centre. 

Ga je deze cursus ook op locatie ('offline') geven?

Nee, deze cursus geef ik alleen online. Dat vind ik zelf het prettigste werken. De cursus wordt zo in behapbare stukjes opgedeeld, zodat jij alles in je eigen tempo doen. En via de vragenuurtjes en Facebookgroep kan ik iedereen altijd voldoende persoonlijke aandacht geven.

Wel kan ik bij voldoende belangstelling een extra live dag organiseren. 

Wat is het verschil tussen deze cursus en andere online cursussen?

Dat ben ik vooral en het feit dat ik het ontzettend belangrijk vindt om elke cursist de persoonlijke aandacht te geven die zij nodig heeft. 

Ik hou er van om mensen te helpen hun eigen manier van werken en leren te ontdekken en ze daarbij zo goed mogelijk te coachen en ondersteunen.

De huiswerkbegeleiding zal dus een stuk uitgebreider zijn dan bij de gemiddelde online cursus en veel persoonlijker op jou afgestemd. 

Nog één keer alles op een rij:

Mock up Bach cursus
 • Chicory Icon
  Levenslange toegang cursus
 • Chicory Icon
  Totaal tien lessen
 • Chicory Icon
  Goede mix theorie / praktijk
 • Chicory Icon
  Persoonlijke aandacht
 • Chicory Icon
  Lessen in zowel pdf als video
 • Chicory Icon
  Alleen nu de unieke kans om live les te volgen!
 • Chicory Icon
  Daarnaast ook nog 6 vragenuurtjes via Zoom
 • Chicory Icon
  Facebook community voor vragen tussendoor

Scrhrijf je nu in en betaal in 4 termijnen van

€99 € 66,-

Betalingen.png

Scrhrijf je nu in en betaal in één keer

€333 € 222,-

Betalingen.png

Scrhrijf je nu in en betaal in 4 termijnen van

€99 € 66,-

Of betaal in 1x en bespaar nog eens €42!

€333 € 222,-

Betalingen.png
DISCLAIMER: Het behalen van goede resultaten met Bach Bloesem Remedies is een combinatie van remediekennis en het kunnen lezen van de juiste gemoedstoestand bij het dier. Ik doe mijn best je daarvoor zo veel mogelijk handvatten aan te reiken en je daar zo goed mogelijk bij op weg te helpen, maar het gaat echt om kilometers maken en blijven oefenen tot je elke remedie kunt herkennen. Het is een simpele methode, als je hem eenmaal in de vingers hebt. Verder wil ik duidelijk stellen dat Bach nooit de regulier medische zorg kan en mag vervangen. Het kan er zeker wel een hele mooie aanvulling op zijn!

© AnimalWise Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring