Schrijf je in voor de creatieronde en krijg 50% korting!
logo simba donker hoge kw
Mock up WMK
mini cursus WMK vierkant
MC Einde BB

Een basiscursus AnimalWise Healing en Communicatie

Tijdens deze unieke cursus neem ik je mee in de verschillende manieren waarop je met krachtdieren kunt werken. Je leert hoe je met behulp van je krachtdieren healing kunt geven en hoe je kunt leren communiceren met dieren, en dus ook met je krachtdieren. De eerste lessen staan al voor je klaar in de academie, zodra je jezelf hebt ingeschreven kan je dus meteen beginnen!

De meest gebruikte definitie voor krachtdier is ‘een beschermgeest in dierenvorm’. Dat kan een archetype zijn van een bepaald dier (zoals indianen praten over bijvoorbeeld Wolf medicijn), maar ook een specifiek dier, vergelijkbaar met een soort ‘gids’ of ‘beschermengel’ met een eigen persoonlijkheid en misschien zelfs een naam. Maar ook onze eigen dieren zijn onze krachtdieren, net als alle dieren die we in de natuur, in onze tuin, bij vrienden of in ons huis tegenkomen. Ook weet ik uit ervaring dat veel van onze overleden dierbaren er voor ons zijn in Spirit en zo eigenlijk het cirkeltje rond maken en zich aansluiten bij het eerste type krachtdier dat ik hierboven heb genoemd.

Al deze types krachtdieren komen in deze unieke cursus aan bod. Je leert je krachtdieren kennen, hoe je hun hulp kunt inschakelen bij onder andere het geven van healing en hoe je kunt communiceren met alle verschillende types krachtdieren. We gaan ook in op een stukje stervens- en rouwbegeleiding. Juist op die momenten kan je zo veel leren van de eigen-wijsheid van onze dieren en is het belangrijk om er te zijn voor elkaar.

Tijdens deze cursus leer je van mij de 6 eenvoudige stappen die nodig zijn om healing te kunnen geven met behulp van je krachtdieren en de 6 bijna dezelfde en net zo eenvoudige stappen die nodig zijn om goed te kunnen communiceren met dieren. Deze stappen zijn geen vast stappenplan dat voor iedereen hetzelfde werkt, maar richtlijnen en hulpmiddelen om jouw unieke werkwijze te ontdekken en uit te bouwen. Ik weet als geen ander hoe frustrerend het kan zijn als jouw manier van werken niet overeenkomt met de lesstof zoals je die krijgt aangereikt en daarom reik ik je een methode aan die niet is gebeiteld in steen, maar waar je mijn methode leert om te vormen tot jouw unieke werkwijze. De stappen zoals ik ze je leer dienen daarbij als richtlijn en bij elke stap gaat het erom hoe JIJ die het beste kunt invullen en toepassen.

Op dit moment ben ik bezig deze cursus te vernieuwen en verbeteren in wat ik een creatieronde noem. Tijdens een creatieronde neem ik de lessen opnieuw op en daar kan jij dan live bij aanwezig zijn. Ik voeg toe wat ik in een eerdere versie van de cursus miste en kijk of de volgorde nog klopt. In dit geval voeg ik een aantal nieuwe lessen toe aan de oude cursus, zodat het nu een volwaardige basiscursus AnimalWise Healing en Communicatie is, oftewel een cursus in het leren werken met je krachtdieren, leren healing geven met behulp van je krachtdieren (AnimalWise Healing) en hoe je kunt communiceren met dieren (AnimalWise Communicatie).

Kan je niet wachten om dat allemaal te leren? Schrijf je dan snel in en dan zie ik je heel graag terug bij de opnames van de nieuwe en verbeterde lessen tijdens deze creatieronde!

Inclusief 3 maanden lidmaatschap van de Studiegroep!

Naast de cursus zelf, waar je levenslang toegang toe houdt, krijg je ook 3 maanden (91 dagen) lidmaatschap van de studiegroep die bij de cursus hoort. De studiegroep is bedoeld als community van gelijkgestemden én als online klaslokaal.

In de groep kan je je vragen stellen over de cursus en je ervaringen delen. Ik zal er de zoom sessies plannen en elke week een leuke opdracht voor je bedenken, zodat de cursus nog meer voor je gaat leven.

Als lid van de studiegroep ontvang je dus ook de uitnodigingen voor de Zoomsessies, zowel de live lessen die ik nog ga opnemen als de maandelijkse oefensessies. 

De oefensessies, de naam zegt het al, zijn bedoeld om te oefenen met de vaardigheden die je tijdens de cursus leert. Soms is het fijner om elkaar ook even te kunnen zien en spreken en natuurlijk kan je ook tijdens de oefensessies je vragen over de cursus kwijt. Verder zullen we oefenen met alle stappen die tijdens de cursus aan bod komen en natuurlijk met mediteren, healing geven en communiceren met (kracht)dieren. 

Omdat het een creatieronde is, en je daarom soms op nieuwe lessen moet wachten en dingen net wat anders gaan dan anders, krijg je nu maar liefst 50% korting. Als de cursus af is, betaal je €330 of als je liever in termijnen betaald 3x €115. Nu is dat tijdelijk dus maar €165 in 1x of €57,50 als je in 3 termijnen betaald!

De 6 stappen van AnimalWise Healing:

1
2
3
4
5
6

De 6 stappen van AnimalWise Communicatie:

1
2
3
7
8
9

Een overzicht van alle lessen:

Les 1: Ontmoet je Krachtdier

hart met pawprint icoon

Tijdens deze les ga je leren hoe je via meditatie kunt ontdekken wat jouw spirituele krachtdier is. 

Natuurlijk beginnen we met de stappen die nodig zijn om goed te kunnen mediteren (mediteren kun je leren!), zodat je minder twijfelt over je ervaring tijdens de meditatie en of die niet aan je fantasie ontspringt.

Je leert ook dat het helemaal niet erg is als je niks kunt zien tijdens een meditatie (het kan simpelweg zijn dat je afantasia hebt, heb ik ook!), je kunt gelukkig ook je andere zintuigen gebruiken. 

Dit was ook de eerste les in de oude versie van de cursus. Inmiddels is hij opnieuw opgenomen en staat de nieuwe versie in de academie.

Les 2: Inleiding AnimalWise Verbinding (nieuw)

hart met pawprint icoon

Deze les gaan we het fundament leggen dat nodig is om goed healing te kunnen geven en om zuiver te kunnen communiceren met dieren.

Je gaat aan de slag met de eerste 3 stappen: gronden, zelfbewustzijn en het belang van de juiste intentie om mee te werken. 

De les wordt afgesloten met een oefening, waarbij je contact legt met je team van krachtdieren en gidsen en via hun healing aanvraagt voor jezelf. 

Deze les is nieuw toegevoegd aan de cursus en staat inmiddels in de academie.

Les 3: Inleiding AnimalWise Healing (nieuw)

hart met pawprint icoon

Deze les bouwen we verder op de vorige les en leer je alle stappen die nodig zijn om healing te kunnen geven aan je dier met behulp van je krachtdieren en gidsen.

Je gaat ook daadwerkelijk een healing geven aan je dier. Als je wilt weten hoe je dier het ervaren heeft, kan je een foto van je dier in de studiegroep zetten en zal ik de eigen-wijsheid van je dier, zijn of haar feedback, met je delen.

Deze les wordt nieuw toegevoegd aan de cursus.

Les 4: Inleiding AnimalWise Communicatie (nieuw)

hart met pawprint icoon

Deze les leer je hoe communiceren met dieren in zijn werk gaat en leer je alle stappen die nodig zijn om met je dier te communiceren.

Je gaat aan het einde van de les ook oefenen en ervaren hoe de communicatie bij jou binnen komt, via welke zintuigen. 

Tenslotte ga je oefenen met je eigen dier, natuurlijk kan je ook voor deze oefening feedback vragen via de studiegroep.

Deze les wordt nieuw toegevoegd aan de cursus.

Les 5: Boodschappen uit de Natuur

hart met pawprint icoon

Je hebt soms een bijzondere ontmoeting met een dier in de natuur (of stad, op je balkon, ...). Tijdens deze les leer je hoe je de boodschappen van deze dieren kunt leren interpreteren.

Hoe weet je nou wanneer het echt een boodschap voor jou is? En wat is die boodschap dan precies? Hoe kom je daarachter?

Daar kan je met een paar eenvoudige stappen achter komen, om precies te zijn met dezelfde stappen die je gebruikt om te communiceren met dieren! 

Deze les staat nu nog als les 2 in de academie, maar als straks de nieuwe lessen zijn opgenomen, kunnen we deze les veel meer gaan uitdiepen in de nieuwe en verbeterde versie. 

Les 6: Je Eigen dier als Krachtdier

hart met pawprint icoon

Onze dieren zijn niet voor niks bij ons en van elk dier kunnen we wat leren. In deze laatste les leer je waarom ook jouw dier jouw krachtdier is en hoe je daar mee samen kunt werken.

Je kijkt naar je relatie met je dier en naar de lessen die jou dier voor jou heeft, want we kunnen ontzettend veel leren van de eigen-wijsheid van onze dieren!

Deze les staat nu nog als les 3 in de oude versie van de cursus. Ook bij deze les kunnen we veel meer de diepte in als de nieuwe lessen zijn toegevoegd.

De Helende Reis met Jouw Dier

hart met pawprint icoon

In deze bonus les is bedoelt om je band met je eigen dier als krachtdier nog verder te versterken.

Ik vertel je mijn visie over het gedeelde 'karma' en 'dharma' wat we met onze dieren hebben en hoe je daarmee kunt werken. Tijdens de geleide meditatie, de helende reis met je dier, ontdek je wat jullie gezamenlijke karma (de thema's die jullie samen mogen uitwerken) en jullie gezamenlijke dharma (levensdoel) is. 

Deze les was oorspronkelijk een mini cursus op zich en wordt zoals ik hem toen heb opgenomen als bonus toegevoegd aan deze cursus.

Les 7: Als het einde nadert

hart met pawprint icoon

Tijdens deze les ga je leren hoe je je dier het beste kunt begeleiden als het einde nadert. Hoe weet je wat je dier wil en hoe kan je er simpelweg 'Zijn' voor je dier. 

Ook bij deze les hoort een meditatie, waarbij je heerlijk even samen met je dier in een bubbel van 'SamenZijn' komt, zodat je daarna veel makkelijker bij je innerlijke weten komt en aanvoelt wat je dier nodig heeft.

Deze les heb ik als eerste nieuwe les opgenomen afgelopen april en hij staat nu nog als les 4 in de academie bij de cursus. Uiteindelijk zal ik van deze les waarschijnlijk alleen het nummer aanpassen, omdat ik het een passend einde vindt van deze cursus.

Dit is ook inbegrepen bij de cursus:

De Studiegroep

icoon studiegroep 2

Je krijgt maar liefst 3 maanden (91 dagen) lidmaatschap van de studiegroep die bij de cursus hoort. In deze groep kan je je vragen kwijt en je ervaringen delen.

Ook deel ik hier elke week een leuke opdracht en wordt je als lid van de studiegroep uitgenodigd voor de live lessen in Zoom en de maandelijkse oefensessies in Zoom. 

Gratis AnimalWise Healing

icoon healing

Zolang je lid bent van de studiegroep kan je ook altijd healing aanvragen voor jezelf, je gezin en je dieren. 

Ik ga een paar keer per week zitten voor een afstandshealing voor iedereen die healing heeft aangevraagd. Dat zijn geen live healingen, ik doe ze op een moment dat het voor mij uitkomt en goedvoelt. Als ontvanger hoef je hier verder niks voor te doen! 

Inclusief deze bonus lessen:

De Body Blessing TTouch

hart met pawprint icoon

Als extra bonus bij deze online cursus leer ik je de Body Blessing TTouch. Een heerlijke zelfhulp TTouch uit de Tellington TTouch methode.

Je kunt deze Body Blessing TTouch gebruiken om je bewust te worden van je lijf en om jezelf goed te gronden. Ook helpt hij je dankbaarheid te voelen voor je lichaam en zo neem je in één keer de eerste 3 stappen mee die in de cursus aan bod zullen komen! 

De Heart Hug TTouch

hart met pawprint icoon

Een andere zelfzorg TTouch die ik als bonus bij deze cursus heb toegevoegd is de Heart Hug TTouch. 

De naam zegt het al, met deze TTouch geef je jezelf als het ware een hartsknuffel en daarmee is hij uitermate geschikt om te gebruiken voor het leggen van de hartsverbinding, die nodig is om te kunnen communiceren met dieren. 

Ook helpt deze TTouch je om in de juiste intentie, de juiste mindset te komen. 

Extra opties Body Blessing TTouch

hart met pawprint icoon

En tenslotte vertel ik je nog extra opties bij de Body Blessing TTouch, die je kunt toevoegen.

Hiervoor gebruik je de techniek van de cirkelvormige TTouches, die ik bij de les over de Heart Hug TTouch uitgebreid heb uitgelegd en gedemonstreerd.

Met deze eenvoudige TTouch technieken zijn een ideaal hulpmiddel voor iedereen die graag wil leren healing geven en wil leren communiceren met dieren!

En last but not least ook nog:

Meditatie Databank

hart met pawprint icoon

In de loop der jaren heb ik veel geleide meditaties opgenomen. De meditaties van eerdere versies van mijn cursussen, tijdens healing sessies en oefensessies, etc.

In de cursus omgeving vind je nog als extra module een meditatie databank vol met eerder opgenomen meditaties, die aangevuld zal worden met meditaties uit bijvoorbeeld oefensessies. 

Ik schrijf me in voor de online cursus Werken met Krachtdieren en:

Product
Quantity
Prijs
Online cursus 'Werken met Krachtdieren'1
+
Oorspronkelijke prijs was: €330,00.Huidige prijs is: €165,00.
Online cursus 'Werken met Krachtdieren' (3 termijnen)1
57,50 iedere maand
+
Oorspronkelijke prijs was: €115,00.Huidige prijs is: €57,50.

Jouw gegevens:

Ik schrijf me in voor:

Product Subtotaal
Online cursus 'Werken met Krachtdieren'  × 1 330,00
Subtotaal 330,00
Totaal 330,00 (inclusief 57,27 BTW)

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Een aantal reacties van cursisten na de eerste les:

"Ik ben erg dankbaar dat ik hier aan mee mag doen. Het wordt tijd dat ik eindelijk iets voor mezelf mag doen dat ik leuk vind en ik ben heel blij dat ik me in heb geschreven voor deze cursus en denk dat ik er ook heel veel aan ga hebben!"

Esther

"leuk en leerzaam en duidelijk opgebouwd"

Karin

"Verrassend dat ook als je meerdere keren met dezelfde geleide meditatie meedoet er steeds andere dingen in gebeuren en andere dieren langs komen."

Jolanda

De reactie van Dyonne na les 2

Net les 2 gedaan over de krachtdieren, meditatie, the Power en contact maken met je team.

De meditatie was weer super fijn, ik ben niet anders gewend van Ellen.
Ik heb eigenlijk altijd dezelfde plek waar ik heen ga als ik in meditatie stand ga. Ik kom altijd binnen via een schommel aan een grote boom, lekker heen en weer schommelend. Daarna loop ik op blote voeten langs ene heleboel zonnebloemen, een waterpoeltje naar een andere hele grote dikke boom, ik geef die een knuffel en ga bij de boom zitten, vaak loopt Holly mijn overleden hond al bij mij en nu waren al mijn overleden dieren er. Het was dus een gezellige beestenboel. Humphrey mijn overleden kat kwam voor het eerst ook voor in een meditatie en kwam met mijn knuffelen en dat voelde heel erg fijn.

Het in the Power gaan was vooral lekker rustig en kalm. Mijn hoofd was een wat stiller dan normaal en dat gaf een energiek gevoel.

Het in contact komen met mijn team via een heart TTouch was WauW!!!
Nog nooit ervaren dat er zoveel wezens aanwezig zijn bij mij. Echt super vet!
Ze waren in een soort cirkels opgesteld, de eerste cirkel was de inner cirkel waar de “belangrijkste” dichtstbijzijnde wezen waren en daarna steeds een cirkel erbij.

Ik kwam mijn krachtdier het stokstaartje tegen maar ook een eekhoorn en een heel sierlijk prachtig zwart paard met een witte bles en die gaf door dat hij er dit jaar is voor mij. Met het terugkomen kwaakte er nog 2 eendjes langs 😂
Ik kon voor het eerst echt in vertrouwen zakken dat ik gedragen word, geliefd word en niet alleen door het voelen dat er zoveel wezens zijn 🥰.

Liefs Dyonne

Foto wie ben ik rechthoek Angel

Deze cursus wordt gegeven door: Ellen Lichteveld | AnimalWise Coach

Er zijn weinig dingen waar ik blijer van wordt dan een bijzonder resultaat na een gesprek met een dier, waarbij de healing mag stromen. Feedback krijgen dat de dierenarts super verbaasd was over de vooruitgang, of dat een dier veel minder bang is geworden is na een communicatie en healing met mij zijn geweldige cadeautjes wat mij betreft!

Toch is er één ding waar ik nog blijer van wordt, en dat is andere mensen te leren hoe zij zelf kunnen werken met wat ik AnimalWise Healing en Communicatie ben gaan noemen. Als een cursist van me een fantastisch resultaat behaald is dat een extra speciaal cadeautje om deel van te mogen uitmaken! 

Daarom ben ik ook enorm dankbaar dat ik al ruim 7 jaar cursussen mag geven op het gebied van healing en communiceren met dieren en ik hoop dit prachtige werk nog jarenlang te mogen doen.

Wil jij graag ervaren hoe het is om contact te maken met je krachtdier, healing te geven en te communiceren met dieren? Schrijf je dan nu eerst snel in voor de online cursus Werken met Krachtdieren! Ik kijk er naar uit met je te mogen samenwerken!

Twijfel je nog? Schrijf je dan in voor het gratis Webinar AnimalWise Healing en Communicatie

Dan stuur ik je de link naar de opname van het webinar van 9 juli. Deze blijft beschikbaar t/m 4 augustus.

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij dit webinar. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.

© AnimalWise Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring