De inschrijving sluit over:
mini cursus AWHC (Instagram Post) 1
mini cursus mock up

Schrijf je nu in voor de online mini cursus AnimalWise Healing en Communicatie

Schrijf je nu in voor de nieuwe ronde van de online mini cursus AnimalWise Healing en Communicatie.

De cursus bestaat totaal uit 3 lessen. Bij Les 1 leer je de basisstappen die voor alle drie de lessen belangrijk zijn en ga je contact maken met jouw krachtdier. Bij les 2 leer je hoe je met behulp van je krachtdieren healing kunt geven aan je dier en ga je dat ook doen en tenslotte ga je in les 3 leren hoe telepathisch communiceren met dieren in zijn werk gaat en ga je meteen oefenen met mijn mooie, lieve kater Berlioz.

Alle lessen staan al voor je klaar in mijn AnimalWise Academy, je kunt dus meteen beginnen. Je houdt levenslang toegang tot de lessen.

Je krijgt bij de minicursus ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de drie live oefensessies via zoom op woensdagavonden 31 mei, 14 en 28 juni van 8 tot 9 uur.

Op woensdag 17 mei was er al een extra oefensessie voor de mensen die zich al vroeg hadden ingeschreven. Deze staat net als de lessen al voor je klaar in de academie en kan je terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Elke oefensessie zal in het teken staan van een andere les en zit vol met door mij live gegeven meditaties en oefeningen. Daarnaast kan je natuurlijk ook vragen stellen aan mij. De oefensessies worden opgenomen en toegevoegd worden aan de mini cursus in de academie, zodat je ook de oefeningen nog kunt doen als je er een keer niet live bij kunt zijn.

Daarnaast hoort er een pop-up Facebookgroep bij deze cursus. Je kunt daar je ervaringen delen en je vragen stellen, zodat ik je feedback en tips kan geven. 

Deze groep zal tot 2 juli 2023 open blijven en ik ben regelmatig in de groep aanwezig om persoonlijk al je vragen te beantwoorden.

De cursus kost normaal gesproken 99 euro, maar omdat het eindelijk voorjaar wordt, ontvang je van mij 22 euro voorjaarskorting! Je betaalt nu dus slechts 77 euro.

Alle lessen van deze mini cursus op een rijtje:

hart met pawprint icoon

Les 1: AnimalWise Verbinding

Tijdens deze les ga je werken aan de basis stappen die nodig zijn om healing te geven en te communiceren met dieren. 

Ook ga ik je begeleiden in een heerlijke geleide meditatie, waarin je contact maakt met jouw krachtdier. 

hart met pawprint icoon

Les 2: AnimalWise Healing

Tijdens deze les ga je ook de laatste stappen leren die nodig zijn om healing te kunnen geven met behulp van jouw krachtdier.

Natuurlijk ga je dat meteen ook toepassen in de praktijk en geven we samen met de groep een healing aan onze dieren. 

hart met pawprint icoon

Les 3: AnimalWise Communicatie

Tijdens deze les leer je hoe communiceren met dieren in zijn werk gaat. Je leert hoe je de communicatie kunt herkennen en interpreteren. 

Ook deze les sluiten we af met een praktijk oefening, waarbij je gaat communiceren met één van mijn dieren.

Ik schrijf me in voor:

Product
Quantity
Prijs
Mini cursus AnimalWise Healing en Communicatie
+
77,00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Mini cursus AnimalWise Healing en Communicatie  × 1 99,00
Subtotaal 99,00
Totaal 99,00 (inclusief 17,18 VAT)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat anderen over deze mini cursus zeggen:

Frederique over de mini cursus:

“Omdat ik al lid ben van de academy met toegang tot veel informatie en cursusmateriaal én omdat mijn interesse vooral uitgaat naar Bach bloesemremedies, wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten van deze mini cursus. Maar ik ben aangenaam verrast. Misschien juist doordat ik er met open blik en zonder verwachting in ging, lukte het om door de uitleg van Ellen en de geleide meditatie contact te krijgen met (één van) mijn krachtdier(en)! Heel fijn dat de meditatie onbeperkt terug te luisteren is, zodat ik steeds weer contact kan maken met dit krachtdier of misschien wel een andere. Ook bij de tweede sessie had ik niet echt een verwachting van wat ik zou moeten doen of voelen (omdat ik weet dat ik anders te hard mijn best ga doen healing te geven en en dat averechts werkt). Concreet heb ik zelf nu minder ervaren. Maar gelukkig was er de mogelijkheid om een foto van het dier dat je healing gaf, in de facebookgroep te plaatsen, zodat Ellen kon communiceren met het dier om te vragen hoe het dier de healing vond. En gelukkig bleek de hond er wel meer van gevoeld (en genoten) te hebben dan ik dacht. Ik verheug me erg op de 3e workshop, waarin we gaan communiceren. Ik merk dat ik dit wel spannender vind en toch hooggespannen verwachtingen heb. Maar mocht ik daardoor blokkeren, dan kan ik het blijven oefenen en heeft Ellen ongetwijfeld tips en begeleiding.

Peggy over de minicursus:

"Ik had bij Ellen de gratis cursus omtrent bachbloesems al gevolgd en vond dit heel interessant. Toen ze me een mailtje stuurde voor deze mini cursus twijfelde ik geen seconde, want ik wilde hier meer over weten.

De cursus is heel interessant, ook al voelde ik het niet meteen, Ellen stelde me gerust en zei dat het wel in orde zou komen. Ik heb al een paar keer geoefend en ik was erg verbaasd dat de healing die ik gaf aan mijn hond na les 2 zo goed was aangekomen. Ellen haar feedback is een echte steun en het smaakt alleen maar naar meer. Een echte aanrader zou ik zeggen."

Foto wie ben ik rechthoek Angel

Deze mini cursus wordt gegeven door: Ellen Lichteveld | AnimalWise Coach

Er zijn weinig dingen waar ik blijer van wordt dan een bijzonder resultaat na een gesprek met een dier, waarbij de healing mag stromen. Feedback krijgen dat de dierenarts super verbaasd was over de vooruitgang, of dat een dier veel minder bang is geworden is na een communicatie en healing met mij zijn geweldige cadeautjes wat mij betreft!

Toch is er één ding waar ik nog blijer van wordt, en dat is andere mensen te leren hoe zij zelf kunnen werken met wat ik AnimalWise Healing en Communicatie ben gaan noemen. Als een cursist van me een fantastisch resultaat behaald is dat een extra speciaal cadeautje om deel van te mogen uitmaken! 

Daarom ben ik ook enorm dankbaar dat ik al ruim 5 jaar cursussen mag geven op het gebied van healing en communiceren met dieren en ik hoop dit prachtige werk nog jarenlang te mogen doen.

Wil jij graag ervaren hoe het is om contact te maken met je krachtdier, healing te geven en te communiceren met dieren? Schrijf je dan nu in voor mijn AnimalWise Academy Abonnement en krijg toegang tot de mini cursus AnimalWise Healing en Communicatie en nog veel meer! 

Twijfel je nog? Dinsdagavond 30 mei geef ik nog één keer live het gratis webinar AnimalWise Healing en Communicatie

Zo krijg je vast een voorproefje én bovendien leg ik je aan het einde van eht webinar uit wat je kunt verwachten van de mini cursus. Je kunt je hiervoor inschrijven via de knop hieronder!

© AnimalWise Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring