AHA logo

het AnimalWise Healing Abonnement Schrijf je in en blijf genieten van de (live) AnimalWise Healing sessies!

Logo AWC en healing hands

Je kunt je nu abonneren op het AHA, zodat je ook na het half jaar lidmaatschap dat je als bonus bij de Bach cursus hebt gekregen gebruik kunt blijven maken van de healing die ik geef.

Vanaf 10 april heb je GEEN toegang meer tot:

  • Mijn huiswerkbegeleiding
  • Facebookgroep Bach cursus
  • Vragenuurtjes Bach
  • live sessies van het AAA
  • Kennisbank van het AAA
  • Alle bonus cursussen van het AAA

Maar natuurlijk wel toegang houden tot de Bach cursus en krijg je toegang tot het meditatie hoekje dat bij het AHA hoort, vol met door mij opgenomen meditaties en de opnames van de live healing sessies.

Jouw bonus lidmaatschap loopt af op 10 april, vanaf dan gaat de eerste termijn in. Betaal je voor 10 april, dan schuif ik de eerstvolgende incasso datum handmatig voor je op naar de 10de!

Daarna wordt het abonnement steeds automatisch verlengd, tenzij je het voor de verlengdatum stopzet. Dat kan via de 'Mijn Gegevens' pagina van de academie of door mij een berichtje te sturen.

Schrijf je je in voor een jaar abonnement, dan ontvang je 9 dagen voor het abonnement verlengd wordt een herinnering via mail. Bij een kwartaal of maand abonnement ontvang je geen herinnering, maar wordt het abonnement stilzwijgend verlengd.

Kies hier hoe je wilt betalen

Product
Quantity
Prijs
Ik betaal per maand via automatische incasso
15,50 iedere maand
+
15,50
Ik betaal per kwartaal via automatische incasso
42,00 iedere 3 maanden
+
42,00
Ik betaal per jaar via automatische incasso
155,00 iedere jaar
+
155,00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
AnimalWise Healing Abonnement 2022 - maand  × 1 15,50 / maand
Subtotaal 15,50
Totaal 15,50 (inclusief 2,69 VAT)
Termijnbetalingen
Subtotaal 15,50 / maand
Termijnbetalingen (let op! deze worden automatisch van je rekening afgeschreven) 15,50 / maand (Inclusief 2,69 VAT)
Eerste termijn: 4 januari 2024
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

DISCLAIMER: mijn abonnement is bedoeld als kennisbank voor zelfstudie, zelfzorg en inspiratie voor een betere relatie / gezondheid / samenwerking met je dier. De healingen, mijn advies en tips en de inhoud van het ledengedeelte vervangen nooit de reguliere medische zorg van de dierenarts. Ook geeft het lidmaatschap je geen oneindige toegang tot mijn tijd, wel mag je van mij verwachten dat ik de vragen in de Facebook groep z.s.m. beantwoord.

© AnimalWise Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring