Welkom bij de AnimalWise Academy!

De plek voor cursussen waarbij de Eigen-Wijsheid van je dier centraal staat. 

Cursussen die Maatwerk leveren voor Jou

Wat ik ontzettend belangrijk vind bij al mijn cursussen, is jouw unieke proces en werkwijze.

Daarom krijg je er bij bijna al mijn cursussen een ruime hoeveelheid  persoonlijke begeleiding en coaching van mij bij. Ik help je graag jouw unieke manier van werken te ontdekken!

Cursus Overzicht

Hieronder vind je het cursusaanbod van de AnimalWise Academy.

Mock up AAA (1)

Het AnimalWise Academy Abonnement (AAA)

Voor slechts 24,95 euro per maand ontvang je toegang tot de uitgebreide kennisbank die bij het abonnement hoort, vol met meditaties, webinars en cursussen op het gebied van TTouch, werken met krachtdieren, healing, communiceren met dieren en Bach Bloesem remedies (ook inclusief de opnames van de online cursus TTouch voor Jou en je Dier!).

Als bonus bij het AAA krijg je onder andere de cursus Werken met Krachtdieren en de Masterclass Omgaan met Angst. Drie keer per week geef ik een groepshealing voor jou en je dieren en elke maand is er een verbinding sessie, waar ik er voor je ben met coaching en advies voor je dier en/of jezelf, met behulp van al mijn kennis en kunde. Elke maand wordt er nieuw materiaal toegevoegd.

Mock up Bach cursus

Online cursus Bach Bloesem remedies voor Hond en Kat

Tijdens deze cursus leer je hoe je op een eenvoudige, zachte en veilige manier honden en katten weer emotioneel in balans te brengen. Simpelweg door het geven van een paar druppels. Bach Bloesem remedies werken op de gemoedstoestand, zo kan je angst omzetten in vertrouwen, ongeduld in geduld, intolerantie in tolerantie, enz.

Je leert alle 38 Bach Bloesem remedies met hun bijbehorende gemoedstoestand kennen en, ook niet onbelangrijk, hoe je ze kunt herkennen bij dieren. Zodra je bent ingeschreven, kan je meteen beginnen! De cursus is in je eigen tempo te volgen, alle lessen staan voor je klaar in mijn AnimalWise Academy.

Mock up

Jaaropleiding AnimalWise Healing en Communicatie

Tijdens deze opleiding leer je hoe je contact kunt maken met je krachtdieren, hoe je healing kunt geven aan dieren (met behulp van die krachtdieren o.a.) en hoe je kunt leren communiceren met dieren.

De opleiding is geschikt voor beginners, maar ook voor jou als je al ervaring hebt, maar je graag meer zekerheid wilt en minder twijfels en voelt dat het makkelijker en meer op je eigen manier kan!

Na het volgend van deze opleiding ben je healer en dierentolk en heb je daarbij jouw unieke werkwijze ontdekt.

Heb je een vraag?