Welkom bij de AnimalWise Academy!

De academie waarbij de Eigen-Wijsheid van je dier centraal staat. 

Overzicht

Hieronder vind je het overzicht van de abonnementen en cursussen van de AnimalWise Academy.

Mock up AHA

Het AnimalWise Healing Abonnement (AHA)

Dit is de meest laagdrempelige manier om met mij samen te werken. Als lid van het AHA ontvang je 3x per week een groepshealing op afstand voor jezelf en je dieren. Daarnaast ontvang je toegang tot het Meditatiehoekje dat bij dit abonnement hoort, vol met diverse meditaties, zelfzorg tips. 

Ook zal ik minimaal 1x per maand een live healing geven, inclusief een geleide meditatie. 

Mock up AAA

Het AnimalWise Academy Abonnement (AAA)

Als lid van het AAA ontvang je toegang tot de uitgebreide kennisbank die bij het abonnement hoort, vol met meditaties, webinars en cursussen op het gebied van TTouch, werken met krachtdieren, healing, communiceren met dieren en Bach Bloesem remedies (oftewel de vijf punten van mijn AnimalWise Pentagram).

Als bonus bij het AAA krijg je onder andere de cursus Werken met Krachtdieren en de Masterclass Omgaan met Angst.

Daarnaast ontvang je alles wat ook bij het AnimalWise Healing Abonnement hoort en zijn er 3 live sessies per maand: een check-in om je intentie te zetten waar je die maand mee wilt gaan werken, een masterclass over één van de vijf punten van het AnimalWise Pentagram en een verbinding sessie, waarbij je je vragen voor je dier kunt indienen en ik voor jou contact leg met je dier. Een groeps coach call dus eigenlijk. 

Mock up Bach cursus

Online cursus Bach Bloesem remedies voor Hond en Kat

Tijdens deze cursus leer je hoe je op een eenvoudige, zachte en veilige manier honden en katten weer emotioneel in balans te brengen. Simpelweg door het geven van een paar druppels. Bach Bloesem remedies werken op de gemoedstoestand, zo kan je angst omzetten in vertrouwen, ongeduld in geduld, intolerantie in tolerantie, enz.

Je leert alle 38 Bach Bloesem remedies met hun bijbehorende gemoedstoestand kennen en, ook niet onbelangrijk, hoe je ze kunt herkennen bij dieren. Zodra je bent ingeschreven, kan je meteen beginnen! De cursus is in je eigen tempo te volgen, alle lessen staan voor je klaar in mijn AnimalWise Academy.

Mock up

Jaaropleiding AnimalWise Healing en Communicatie

Tijdens deze opleiding leer je hoe je contact kunt maken met je krachtdieren, hoe je healing kunt geven aan dieren (met behulp van die krachtdieren o.a.) en hoe je kunt leren communiceren met dieren.

De opleiding is geschikt voor beginners, maar ook voor jou als je al ervaring hebt, maar je graag meer zekerheid wilt en minder twijfels en voelt dat het makkelijker en meer op je eigen manier kan!

Na het volgend van deze opleiding ben je healer en dierentolk en heb je daarbij jouw unieke werkwijze ontdekt.

Heb je een vraag?
Scan de code