Gratis Webinar

Schrijf je nu in voor het GRATIS webinar AnimalWise Healing en Communicatie

En ik stuur je de opname van dinsdag 9 juli!

Hoe weet je wat jouw krachtdier is en hoe kan je daar mee werken? Wat maakt iemand een healer of een dierentolk? Wat heb je er voor nodig om dit te kunnen leren? 

Tijdens dit webinar, dat ik dinsdagavond live zal geven, zal ik al die vragen beantwoorden en meer: 

Ik vertel je hoe meditatie voor mij de sleutel is gebleken om het vertrouwen te vinden om mezelf niet alleen vol overtuiging healer en dierentolk te durven noemen, maar ook om ook anderen te leren datzelfde te bereiken. 

Je leert welke stappen er belangrijk zijn als fundament om goed healing te kunnen geven en goed te kunnen communiceren met dieren en wat er dan nog nodig is om daadwerkelijk die healing te laten stromen of de communicatie op gang te brengen.  

En omdat ik dat heerlijk vind om te doen, neem ik je tijdens het webinar mee in een heerlijke geleide meditatie, waarbij je zult ervaren dat ook jij het in je hebt om healer en dierentolk te zijn.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in en dan ontvang je binnen enkele minuten een mail van me, met daarin de link naar de opname. Je kunt dus meteen kijken, of later op je gemakje. Het webinar is terug te kijken t/m 4 augustus. 

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij dit webinar. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Wat anderen zeggen over mijn live meditaties

Tijdens het webinar geef ik ook een live meditatie. Deels omdat ik dat heerlijk vind om te doen, deels omdat als je tijdens een meditatie moment je de stilte in jezelf kunt ontdekken, het zo veel makkelijker is om je open te stellen voor je krachtdieren, de healing energie en wat je dier je wil vertellen. Schrijf je in voor het webinar en ervaar de kracht van een gezamelijke live meditatie sessie!

Joyce en Spijker

Joyce en haar hond Spijker:

Meedoen met een live sessie van Ellen is een fijne laagdrempelige manier om kennis te maken met de kracht van helende meditatie.
 
Ellen leidt je er op een rustige en prettige manier doorheen. Ik ervaar het als een fijn oplaadmoment voor mezelf en bemerk ook rust en ontspanning bij mijn hond.
Lizzy en Nova

Xayedi en honden Nova en Lizzy

Ik raad zeker aan om eens een live meditatie met Ellen te gaan ervaren! Ellen is een hele warme en spontane persoonlijkheid. Ze heeft een prettige stem waar je enorm van tot rust kan komen tijdens een meditatie. Stel je open, zet de relatie van jezelf met je dier of je innerlijke zelf even op nummer 1 en laat je meenemen in een bijzondere ervaring. Als je eens hebt ervaren hoe het is, ben je meteen verkocht!

Schrijf je nu in voor het gratis, live webinar van dinsdagavond 9 juli:

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij dit webinar. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Foto wie ben ik rechthoek Angel

Dit webinar wordt gegeven door: Ellen Lichteveld | AnimalWise Coach

Er zijn weinig dingen waar ik blijer van wordt dan een bijzonder resultaat na een gesprek met een dier, waarbij de healing mag stromen. Feedback krijgen dat de dierenarts super verbaasd was over de vooruitgang, of dat een dier veel minder bang is geworden is na een communicatie en healing met mij zijn geweldige cadeautjes wat mij betreft!

Toch is er één ding waar ik nog blijer van wordt, en dat is andere mensen te leren hoe zij zelf kunnen werken met wat ik AnimalWise Healing en Communicatie ben gaan noemen. Als een cursist van me een fantastisch resultaat behaald is dat een extra speciaal cadeautje om deel van te mogen uitmaken! 

Daarom ben ik ook enorm dankbaar dat ik al 7 jaar cursussen mag geven op het gebied van healing en communiceren met dieren en ik hoop dit prachtige werk nog jarenlang te mogen doen.

Wil jij graag ervaren hoe het is om contact te maken met je krachtdier, healing te geven en te communiceren met dieren? Schrijf je dan nu in voor dit gratis webinar AnimalWise Healing en Communicatie! 

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij dit webinar. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.

© AnimalWise Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Scan de code