Gratis Webinar

Schrijf je nu in voor het GRATIS webinar AnimalWise Healing en Communicatie

Hoe weet je wat jouw krachtdier is en hoe kan je daar mee werken? Wat maakt iemand een healer of een dierentolk? Wat heb je er voor nodig om dit te kunnen leren? 

Tijdens dit gratis webinar zal ik al die vragen beantwoorden en meer: 

Je leert welke stappen er belangrijk zijn als fundament om goed healing te kunnen geven en goed te kunnen communiceren met dieren en wat er dan nog nodig is om daadwerkelijk die healing te laten stromen of de communicatie op gang te brengen.  

En omdat ik dat heerlijk vind om te doen, neem ik je tijdens het webinar mee in een heerlijke geleide meditatie, waarbij je zult ervaren dat ook jij het in je hebt om healer en dierentolk te zijn.

Je kunt je nu aanmelden voor de opname van zondag 7 mei 2023. Een paar van de reacties in de chat na afloop van het webinar:

“Hartelijk dank voor dit webinar. Ik heb ervan genoten”, 
“Heel fijn, hoe jij de uitleg geeft , echt top!”

Nieuwsgierig geworden? Kies wanneer het jou uitkomt en schrijf je in! Het webinar is nog maar een paar dagen beschikbaar en op dinsdag 30 mei om 8 uur 's avonds geef ik het nog één keer live.

Wil je het webinar liever live volgen? Klik dan >>HIER<<. Kan je dinsdagavond om 8 uur niet, kies dan een tijd en dag hieronder die jou wel uitkomt:

Wat anderen zeggen over mijn live meditaties

Tijdens het webinar geef ik ook een live meditatie. Deels omdat ik dat heerlijk vind om te doen, deels omdat als je tijdens een meditatie moment je de stilte in jezelf kunt ontdekken, het zo veel makkelijker is om je open te stellen voor je krachtdieren, de healing energie en wat je dier je wil vertellen. Schrijf je in voor het webinar en ervaar de kracht van een gezamelijke live meditatie sessie!

Joyce en Spijker

Joyce en haar hond Spijker:

Meedoen met een live sessie van Ellen is een fijne laagdrempelige manier om kennis te maken met de kracht van helende meditatie.
 
Ellen leidt je er op een rustige en prettige manier doorheen. Ik ervaar het als een fijn oplaadmoment voor mezelf en bemerk ook rust en ontspanning bij mijn hond.
Lizzy en Nova

Xayedi en honden Nova en Lizzy

Ik raad zeker aan om eens een live meditatie met Ellen te gaan ervaren! Ellen is een hele warme en spontane persoonlijkheid. Ze heeft een prettige stem waar je enorm van tot rust kan komen tijdens een meditatie. Stel je open, zet de relatie van jezelf met je dier of je innerlijke zelf even op nummer 1 en laat je meenemen in een bijzondere ervaring. Als je eens hebt ervaren hoe het is, ben je meteen verkocht!

Schrijf je nu in voor het gratis, live webinar van zondagavond 7 mei:

Foto wie ben ik rechthoek Angel

Dit webinar wordt gegeven door: Ellen Lichteveld | AnimalWise Coach

Er zijn weinig dingen waar ik blijer van wordt dan een bijzonder resultaat na een gesprek met een dier, waarbij de healing mag stromen. Feedback krijgen dat de dierenarts super verbaasd was over de vooruitgang, of dat een dier veel minder bang is geworden is na een communicatie en healing met mij zijn geweldige cadeautjes wat mij betreft!

Toch is er één ding waar ik nog blijer van wordt, en dat is andere mensen te leren hoe zij zelf kunnen werken met wat ik AnimalWise Healing en Communicatie ben gaan noemen. Als een cursist van me een fantastisch resultaat behaald is dat een extra speciaal cadeautje om deel van te mogen uitmaken! 

Daarom ben ik ook enorm dankbaar dat ik al bijna 6 jaar cursussen mag geven op het gebied van healing en communiceren met dieren en ik hoop dit prachtige werk nog jarenlang te mogen doen.

Wil jij graag ervaren hoe het is om contact te maken met je krachtdier, healing te geven en te communiceren met dieren? Schrijf je dan nu in voor dit gratis webinar AnimalWise Healing en Communicatie!

© AnimalWise Coaching | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring

Heb je een vraag?
Scan de code